Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 www.icq.com sitede türkçe olaraktan koymuslar sol köşeye sadece türkiyeden girenlermi öle görüyo yoksa herkesmi acaba :) güzel olmus yaf hani bütün türk iplerini blocklamıslardı adamlar türkçe icq koymuslar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 o lite için ve şubattan beri var diye biliyorum hatta dahada uzun zmn olmuş olabilir.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben yeni gördüm valal cektim güzel miş :p sitede türkçe yazı yazması daha güzel geldi gerçi :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Cok iyi bir şey umarım sadece trden boyle gozukmuyordurda turizm reklamı yaparız (cok deli reklam olur hani) :P[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ehe siz ole sanin :) turk ip'lerine ole gozukuyor o :D[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 son mesaj atan kicindan sallamasin ben girdigimdede turkce yaziyodu bircok sey[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 http://pimpsare.us/up/files/icq-com.JPG Edit:image olarak çıkmadığı için link olarak değiştirildi.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 19 November 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bn proxy kullandıım zaman onu franszıca olarak da gördüm yani bu ne demekmiş[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar